Gratis eerste uitkijk
Coaching Lemelerberg

COACHING LEMELERBERG IN ZWOLLE

Eigenlijk zou je iets willen veranderen in je leven. Dat kan gaan over je loopbaan, relaties of leefstijl. Het kan te maken hebben met stress of burn-out, veroorzaakt door hoge werkdruk of overbelasting door de combinatie met gezin of mantelzorg. Misschien zijn het wensen die je diep van binnen wel voelt, maar die toch (onbewust) steeds worden weggedrukt. Je hebt het er nu misschien te druk voor, denk je. Is dat niet zonde? Is het niet tijd om er wel naar te luisteren en in beweging te komen?

Oplossingsgerichte life-coaching in het centrum van Zwolle

Zet de eerste stap. Met Coaching Lemelerberg kunnen wensen worden onderzocht en omgezet in concrete doelen. Ook wordt duidelijk wat er in de weg zit of belemmert en hoe de weg kan worden vrijgemaakt. Door oplossingsgerichte personal life coaching kun je vastgeroeste gewoonten afleren. Je leert keuzes bekijken vanuit een ander perspectief. Zo zet je twijfels om in richting en dromen om in daden. ‘Eigenlijk zou ik’ wordt ‘ik ga!’. Ik help je als personal coach, je drijfveren ontdekken. Je leert gebieden voor ontwikkeling kennen. Je krijgt praktische handvatten om je doel te bereiken. Coaching Lemelerberg beschikt over 2 ruimtes waar kan worden afgesproken. Op 2 minuten lopen van centraal station Zwolle is een mooie ruimte beschikbaar. Daarvandaan ben je binnen 25 minuten bij de Lemelerberg; daar ligt de praktijkruimte midden in het groen. Deze locatie zelf geeft al rust en is ook heel geschikt voor wandelcoaching.

Wat levert het je op?

Of het nou gaat om je persoonlijke leven, je carrière of je leefstijl: met Coaching Lemelerberg ontwikkel je technieken en inzichten die je helpen bij gedragsverandering, denken en doen. Er ontstaat rust in je hoofd. En ruimte. Je investeert in eigen waarde en komt je dichter bij wie je echt bent en wilt zijn.

Gratis kennismakingsgesprek.

Coaching Lemelerberg in Zwolle en Dalmsholte, gemeente Ommen, vlak bij Lemelerveld. Goed bereikbaar vanuit, Dalfsen, Raalte, Deventer, Hardenberg en Almelo.