Stress Check

Voel je je al een tijdje moe? Lukt het niet goed meer om te ontspannen? Ervaar je stressklachten? Twijfel je of de mate van stress die je ervaart nog ‘gezond’ is? Of vermoed je dat het echt tijd is om er wat aan te doen, maar weet je niet waar te beginnen? Of wil je gewoon eens weten waar je staat?

Misschien is de Stress Check wat voor jou. Als je je hiervoor aanmeldt krijg je een mail met de toegangscode voor de CSR -vragenlijst. Deze wetenschappelijk onderbouwde vragenlijst is samengesteld door het CSR Centrum voor stress en burn-out. Met deze vragen wordt inzichtelijk hoeveel stress je ervaart, hoe dat je stemming beïnvloedt, hoe het staat met je vermoeidheid na een werkdag. Of dat aansluit bij je herstelbehoefte en ook hoe het er cognitief voorstaat (geheugen, concentratie en motivatie). Daarnaast worden ook eventueel stressbronnen op het werk onderzocht.

Zodra de lijst is ingevuld, krijg ik daar bericht van. Dan zal ik je uitnodigen om de resultaten te bespreken. Dat geeft helderheid en kan de aanzet zijn om dingen anders te gaan doen.