Gratis eerste uitkijk
Coaching Lemelerberg

Life coaching in Ommen

In Dalmsholte (gemeente Ommen) is sinds 2015 de praktijk van Coaching Lemelerberg te vinden. Op een prachtige plek, midden in de natuur aan de voet van de Lemelerberg. Hier wordt veel gecoacht op verschillende thema’s binnen life coaching en loopbaan coaching. Dat kan ook goed want coaching is een doelgericht proces waarbij cliënten worden aangezet tot effectiever gedrag door het vergroten van bewustwording,  persoonlijke groei en zelfvertrouwen.  Zo komen mensen langs die teveel van zichzelf hebben gevraagd (stress of burn out), die in een persoonlijk moeilijke fase zitten (echtscheiding of mantelzorg) en anders willen leren omgaan met dat wat ze overkomen is. Of behoefte hebben aan mentale coaching en een stok achter de deur bij een gezondere leefstijl (lifestyle coaching). Natuurlijk is er ook loopbaan- en carrière coaching mogelijk: misschien wil je wel iets totaal anders gaan doen.

Wat zou jij eigenlijk willen bereiken?

Bij het intake gesprek onderzoeken we waar je coaching bij kunt gebruiken. Misschien zit je ook jezelf in de weg, pieker je of twijfel je over jezelf. Of vind je het lastig om nee te zeggen. Wat het ook is: ik help je een inkijkje geven in je drijfveren, talent en gedrag. Openingen voor ontwikkeling worden helder en je krijgt praktische handvatten om je doel te bereiken. Ik loop een eindje mee op je pad. Dat kan ook letterlijk, want op en rond de Lemelerberg kun je prachtige wandelingen maken. Hiervoor heb ik een speciaal wandelcoaching pakket ontwikkeld.

Rust en ruimte

Door gericht te werken aan verandering ga je rust en ruimte ervaren.  Je krijgt technieken en inzichten die je helpen anders te denken en te doen. Je gaat merken dat je stappen zet en dat geeft rust. Het vergroot je zelfvertrouwen en persoonlijke effectiviteit en daardoor je zelfwaardering. Zo investeer je in eigen waarde en kom je dichter bij wie je echt bent.
Coaching heeft
me in contact
gebracht met wie ik
werkelijk ben.